Asterix - producator si distribuitor lumanari

Munca, dragoste si pasiune!

Cand multi fac lumanari de putin timp, noi am descoperit aceasta pasiune din anul 1993. Chiar daca unii ar fi tentati sa cumpere repede din alta parte, noi suntem aici sa va oferim produse inspirate din pasiunea noastra, inspiratie venita din emotia fiecarei clipe traite din viata noastra si a dvs., a fiecarei trairi sau eveniment frumos.

Lumanari pentru botezDe aceea primim calduros orice propunere de forma, culoare, parfum sau mesaj pentru personalizarea lumanarilor pe care le doritiLumanarile noastre decorative sunt lucrate manual - Hand-made. Fara o atentie deosebita pentru fiecare etapa in parte, de la topirea parafinei si stearinei, adaugarea de coloranti si parfum, tratarea si fixarea fitilului, turnarea in matrite, finisarea, decorarea cu aplicatii sau pictarea lor, ambalarea si servirea lor catre dvs. nu am reusi sa cream o lumanare unicat.

Lumanari pentru nunta

Suntem bucurosi sa va fim alaturi cu lumanarile noastre, fie ca sunt lumanari de botez, lumanari de nunta, marturii de nunta sau de botez, ori lumanari decorative.

 

 

 

 

Haideti sa traim impreuna emotia evenimentului.
Va asteptam cu drag!